Kaatje zwaait uit

Laatste theatervoorstelling op 27 juni

Na ruim 2 jaar met meer dan 100 voorstellingen voor ruim 6000 basisschoolleerlingen zwaaien we op 27 juni KAATJE uit. Dan speelt Theater AanZ voor de laatste keer KAATJE. 

KAATJE is een sociaal-artistieke theatervoorstelling over kind en echtscheiding, die Theater AanZ samen met Sterker sociaal werk heeft ontwikkeld.

Laatste voorstelling

Wil je KAATJE ook uitzwaaien en met ons er een hele mooie avond van maken? Je bent vanaf 19.15 uur van harte welkom in Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen. Het programma start om 19:30 uur en is omstreeks 21:30 uur ten einde. Aansluitend praten we nog graag met iedereen na onder het genot van een drankje. De voorstelling is gratis, mits je je aanmeldt via deze registratielink.

Over de theaterproductie

Jaarlijks horen 86.000 thuiswonende kinderen dat hun ouders uit elkaar gaan. Ook als een scheiding relatief harmonieus verloopt heeft dit vaak grote impact op kinderen. Met KAATJE willen we kinderen een stem geven. Tijdens de voorstelling krijgen de kinderen in het publiek langzaam maar zeker een ondersteunende rol. We leren met z’n allen naast Kaatje te staan, haar te steunen bij het praten over gevoelens, het uitspreken van wat ze nodig heeft én het terug geven van de verantwoordelijkheid voor de situatie aan de ouders. Zo leert Kaatje dat ze er niet alleen voor staat in deze verwarrende tijd.