Jaarbeeld ONS welzijn 2022

2022 was een jaar waarin we in het begin nog steeds te maken hadden met de pandemie. De oorlog in Oekraïne bracht ook pijnlijke gevolgen dichtbij, in de opvang van mensen die hun thuisland moesten ontvluchten en de stijgende energieprijzen en kosten van levensonderhoud. Ondanks alles heeft sociaal werk kunnen laten zien waar ze voor staan: samenwerking met inwoners, gemeenten en andere partners om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en vooruit te denken. Ons doel is om het zelf oplossend vermogen van inwoners te versterken en te zorgen dat ze het zelf weer kunnen oppakken, samen met elkaar.
0 vrijwilligers
0 medewerkers
0 dossiers cliënten/inwoners
0 opdrachten/projecten
0 opdrachtgevers
0 (rapportcijfer) inwonertevredenheid

Wat zeggen inwoners over ons

Meer weten over de Swopshop, Talentcentrum of Jongerenwerk? Meer informatie over onze inloopvoorziening vind je hier of hier.

Meneer Budike is blij met ONS welzijn

Cerry Budike (78) woont sinds drie jaar in Nederland en heeft een flat in de Ruwaard Sterrebos te Oss. Daarvoor woonde hij met zijn vrouw in Suriname. Ilja van den Boogaard is samen met het wijkteam van ONS welzijn regelmatig te vinden in de Sterrebos. Ze is ouderenadviseur en heeft naar eigen zeggen van Cerry alles voor hem geregeld.

0 volwassenen dossiers

Meer verhalen uit de praktijk

Bekijk per verhaal/thema ook de cijfers.

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze samenleving

Ze zijn onmisbaar en letterlijk onbetaalbaar

Vacaturebank en Voor mekaar

Via de Vacaturebank en Voor mekaar van ONS welzijn zorgen we ervoor dat vraag en aanbod van vrijwilligerswerk samenkomt. Meer informatie?


Voor mekaar Vacaturebank

Cijfers

Aantal vacatures op de Vacaturebank 1.675 afgelopen jaar
Succesvolle matches via Voor mekaar 418
Top 3 matches op thema:

  • Gezelschap & Bezoek
  • Boodschappen & Winkelen
  • Voorlezen

Alle Jaarbeelden

ONS welzijn is onderdeel van Lentl. Bekijk het jaarbeeld van de andere aangesloten organisaties door op het logo te klikken.